Om oss

Om ekonomiRådgivarna

Bakgrund

ekonomiRådgivarna grundades 2018 av Jonas Franzén, utbildad redovisningskonsult och medlem i SRF och med över 20 års erfarenhet av att driva företag och arbeta med ekonomifrågor mot små och medelstora företag. Genom åren har han hjälpt över 1 000 företagare med ekonomi och skatt. 

Företaget

Vi arbetar med allt från nystartade enmansbolag till företag med över 100 anställda. Det flesta av våra kunder omsätter 0-100 Mkr och har 1-50 anställda.

Vårt kontor finns på Kaserngården i Falun och våra kunder finns över hela Sverige med tyngdpunkt på Dalarna.

Tjänster

Ekonomiservice

Redovisning, skattehantering, lönehantering, bokslutsarbete, årsredovisning och företagsdeklaration

Rådgivning och analyser

Framtidsplanering, lönsamhetsanalys, skatteplanering, pensionsplanering, budgetering, kostnadsanalys, likviditetsanalys och riskplan

Ideella organisationer med 90-konto

Redovisning för ideella organisationer med 90-konto, framtagande, analys och revidering av kostnadsklassificeringar, rapportering till Svensk Insamlingskontroll

Jordbruks- och skogsbeskattning

Bokföring, bokslut och deklarationer inom jord- och skogsbruk. Planering av likviditet och beskattning

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du att ditt företag ska växa och bli mer lönsamt? Vill du arbeta mindre och få mer ledig tid över till annat? Jobbar du mycket men får knappt någon vinst kvar? Planerar du att sälja ditt företag och vill förbereda dig inför det? Har du inget företag idag men funderar på att starta ett? Vill du att företaget ska fungera som idag men att du ska få möjlighet att släppa kontrollen över ekonomin mer?